Veelgestelde vragen (FAQ)

Om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn hebben we hieronder een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen. Kijk eerst of je vraag hiertussen staat voordat je contact zoekt met het NCC. Wij werken het overzicht regelmatig bij.

Veelgestelde vragen over uitstel NCC ‘Beyond 2020’ congres:

Is het congres geannuleerd?
Nee, het congres is niet geannuleerd, maar is verplaatst naar een latere datum: 6-7 september 2020.

Is mijn ticket nog geldig?
Ja de ticket(s) zijn ook geldig op 6 en/of 7 september 2020.

Heb ik toegang met mijn oude ticket op 6 en/of 7 september 2020?
Nee, maar u ontvangt een nieuw ticket per mail en deze is dan ook te downloaden via uw ‘mijn NCC’ account.

Ik kan helaas niet op de nieuwe datum, kan ik mijn inschrijving annulering?
Ja dat kan. U heeft dan vanaf 1 mei een maand de gelegenheid om te annuleren zoals vermeld in onze voorwaarden. Dit dient u straks te doen via de website van het NCC.

Hoe zit het mijn gereserveerde hotelkamer?
Hotelkamers die via de speciale link op de website gereserveerd zijn, kunnen voor slechts 25 euro worden verplaatst naar de nieuwe data. LET OP: u wordt hiervoor benaderd door de Koningshof; u hoeft daar zelf geen actie voor te ondernemen.

Als ik niet in de gelegenheid ben op de nieuwe datum, kan ik mijn ticket dan overdragen?
Het is altijd mogelijk om de naam van het ticket te wijzigen

Waarom staat het programma nog op de website?
Het congres is uitgesteld, er is geen intentie om het programma te wijzigen. Een en ander is wel afhankelijk van beschikbaarheid van sprekers. Houd de website van het NCC in de gaten voor de meest actuele informatie.

Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?
Wij proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden via de website, maar het kan zijn dat je nog meer vragen hebt. Hiervoor zijn de volgende email adressen te gebruiken:
Voor algemene vragen: info@contactlenscongress.com
Voor vragen over de expositie: exhibition@contactlenscongress.com

 

Overige veelgestelde vragen: 

Hoe krijg ik de factuur van mijn bestelling?
Wanneer een bestelling succesvol is afgerond ontvang je een bevestiging van de bestelling. Bij deze bevestiging zit de factuur als bijlage ingesloten. Je kan na de bestelling ook inloggen op Mijn NCC. Hier vind je naast je eticket ook je factuur.

Ik ben student maar ik heb geen studentenkaart?
Mocht je geen studentenkaart hebben dan kan je ook een ander document (factuur, bewijs van inschrijving van de onderwijsinstelling) uploaden. Belangrijk is dat je naam, de opleiding en het collegejaar erop staat vermeld.

De NCC website werkt niet goed op mijn computer/tablet/telefoon?
We adviseren je in dat geval een andere browser (zoals bv Google Chrome, Safari, Firefox) te proberen.

Hoe moet ik mijzelf registreren?
Het jezelf registreren voor het NCC 2020 is weliswaar verplicht maar wel heel eenvoudig. Het registreren gaat via de website www.ncc2020.com. Op deze website kun je aangeven welk pakket je wil boeken:

 1. Business pack (Toegang Zondag 15 en Maandag 16 maart 2020 en toegang tot het diner op zondag 15 maart 2020),
 2. Toegang Zondag 15 maart 2020
 3. Toegang Maandag 16 maart 2020
 4. Toegang tot het diner op 15 maart 2020.

Na de keuze van je pakket zijn er verschillende manier om te betalen. Na de betaling ontvang je direct per email je E-Ticket. Deze blijft beschikbaar en wanneer je een Mijn NCC account hebt aangemaakt, kun je deze downloaden. Print dit E-ticket uit en neem deze mee naar het congres.

Hoe kan ik betalen?
Het NCC biedt een aantal verschillende mogelijkheden om te betalen. Voor elk wat wils. Let wel op dat er aan sommige manieren van betalen extra kosten zijn verbonden. Deze kosten staan duidelijk vermeld bij de keuze mogelijkheden.

Wat is Billink?
Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in je email en je betaalt achteraf hetgeen dat je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!

Kan ik ook op factuur betalen?
Het NCC biedt vele mogelijkheden tot betalen en welke betaalmogelijkheid je ook kiest je ontvangt altijd een factuur. Indien je een groep wilt inschrijven bieden wij de mogelijkheid om op factuur te betalen. Deze mogelijkheid wordt automatisch geboden zodra je meer dan twee personen inschrijft. Let wel dat er voor het betalen op factuur er extra administratiekosten in rekening worden gebracht.

Kan ik de BTW verleggen?
Het NCC vindt plaats in Nederland en dus geldt de wetgeving van Nederland. Dus voor alle bezoekers geldt dat de entreetickets voor het congres met (Nederlandse) BTW zijn belast. Alle tickets worden via het reguliere ticketsysteem besteld en de entreegelden niet zijn inbegrepen in de standhuur, betekent dit dat geen enkele bezoeker (ook niet de Belgische bezoeker met een stand tijdens het congres) in aanmerking komt voor de verleggingsregeling. Dus iedereen die tickets bestelt moet de Nederlandse BTW (21%) betalen.

Waar kan ik het Kamer van Koophandel (KvK) en BTW nummer vinden?
Op de automatisch gegenereerde factuur wordt zowel het KvK (44153846) en BTW (NL007393349B01) nummer afgedrukt.

Waarom moet ik een Mijn NCC account aanmaken?
Eenvoudig: Je hoeft slechts 1 keer een paar gegevens in te vullen en deze worden dan bij een volgende bezoek reeds ingevuld (Ook je KP of KABIZ nummer)Makkelijk. Je kan je etickets op laten tijdstip downloaden
Handig: Je kan je bestelhistorie inzien.
Slim: Je kan eventuele informatie (bv KP/KABIZ) later toevoegen aan je account zodat je deze nooit meer hoeft op te zoeken.

Met de gegevens wordt zeer vertrouwelijk omgegaan zoals omschreven in de Privacy Statement. Deze is gebaseerd op de EU regelgeving die sinds mei 2017 van kracht is.

Ik heb me voor 1 dag aangemeld en betaald en wil nog een dag komen. Hoe doe ik dat?
Ga naar Mijn NCC, log in en je kunt een extra aankoop doen zoals toegang  een extra dag of tot het diner. Deze extra aankoop kan je vervolgens afrekenen op de manier die je voorkeur heeft. Let op je ontvangt een nieuw E-Tticket!! Neem de juiste mee naar het congres.

Ik heb me ingeschreven voor een lezing/workshop, maar ik wil liever een andere lezing volgen kan ik dit nog veranderen? 
Registratie geeft recht tot toegang tot het gehele congres en er hoeft van voorafgaand aan een lezing of een workshop niet apart te worden ingeschreven. Over het algemeen geldt, wie het eerste komt wie het eerste maalt. Wanneer veel animo (overvolle zaal) voor een lezing is kan de organisatie besluiten om de lezing of workshop te herhalen.Ik heb me geregistreerd voor het congres maar niet voor het diner maar wil wel naar het diner.Ga naar Mijn NCC, log in en je kan toegangbewijs voor het diner aanschaffen. Hier is ook ruimte om voedselallergien of speciale dieetwensen kenbaar te maken. Deze extra aankoop kan je vervolgens afrekenen op de manier die je voorkeur heeft. Let op je ontvangt een nieuw E-Ticket!! Neem de juiste mee naar het congres.

Ik heb me geregistreerd maar ik kan helemaal niet komen. Hoe kan ik annuleren?
Via Mijn NCC kun je tot 19 februari 2020 je inschrijving annuleren, je ontvangt dan een creditnota. Let wel dat voor het annuleren van je inschrijving er 30 euro administratiekosten in rekening wordt gebracht. Dit wordt automatisch verrekend met je teruggave.

Ik heb me geregistreerd voor twee dagen maar ik kan er maar één. Hoe kan ik dat wijzigen?
Je kan via Mijn NCC je inschrijving aanpassen, je ontvangt hiervoor een creditnota indien van toepassing. Voor het ‘downgraden’ van een ticket wordt er 30 euro aan administratiekosten in rekening gebracht. Dit wordt automatisch verrekend met de teruggave. Let op dat deze optie tot 19 februari 2020 mogelijk is, daarna kan er niet meer gewijzigd worden en vindt er geen restitutie plaats van eventueel niet genoten dagen.

Ik ben niet of niet alle dagen geweest, kan ik mijn geld terugkrijgen?
Als je, ongeacht de omstandigheden, niet alle dagen of helemaal niet hebt kunnen komen is het niet mogelijk om de gemiste dag(en) terug te vorderen.

Ik ben aangemeld en heb betaald maar ik heb geen tickets of factuur per email ontvangen?
Check voor de zekerheid in MijnNCC of je het juiste emailadres hebt ingevuld en check of de email van het NCC niet in je SPAM box is beland. Mocht dit niet het geval zijn stuur dan een email met het ordernummer naar info@contactlenscongress.com en wij komen er zo snel als mogelijk op terug.

Ik ben geregistreerd maar ik wil ook graag overnachten. Waar en hoe kan ik een hotelkamer boeken?
Het NCC wordt georganiseerd in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven. Dit hotel heeft 509 kamers. Je kunt via de volgende link een kamer boeken in het hotel: www.ncc2020.com/hotels. We verwachten een hoge opkomst dus weer er snel bij een boek op tijd.

Ik wil graag mijn KP/KABIZ punten bijgeschreven krijgen. Hoe werkt dat?

 1. Vul binnen Mijn NCC je KB / Kabiz nummer in.
 2. Binnen een maand na afloop van het congres ontvang je een bewijs van deelname. Het aantal studiepunten bedraagt voor 15 maart 7.5 punten en voor 16 maart 6.5 punten voor het KBIZ register
 3. KP register: Het aantal studiepunten bedraagt voor 15 maart 6 punten en voor 16 maart 5.5 punten.
 4. Geen nummer, geen certificaat. Achteraf reclameren is niet mogelijk!

Ik ben vergeten om mijn KP/KBIZ in te voeren of ik heb mijn KP/KBIZ nummer onjuist ingevoerd. Kan ik dit nu nog wijzigen?
In Mijn NCC kun je tot 15 maart 2020 je KP / KABIZ nummer toevoegen of corrigeren. Daarna geldt: geen nummer, geen certificaat.

Wanneer je vraag hier niet tussen staat, stuur dan een email met een duidelijke omschrijving van de vraag naar info@contactlenscongress.com. Wij komen er zo snel als mogelijk op terug.

Om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn hebben we hieronder een overzicht gemaakt van veel gesteld vragen. Kijk eerst of je vraag hiertussen staat voordat je contact zoekt met het NCC. Wij werken het overzicht regelmatig bij.

Veel gestelde vragen over uitstel NCC ‘Beyond 2020’ congres:

Is het congres geannuleerd?
Nee, het congres is niet geannuleerd, maar wordt verplaatst naar een latere datum. Dit zal bij voorkeur nog in 2020 zijn. Op dit moment is de organisatie in gesprek met alle betrokken partijen. Houd de website van het NCC in de gaten voor de meest actuele informatie.

Is mijn ticket nog geldig?
Ja de ticket(s) zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

Wanneer vindt het nieuwe congres plaats?
Op dit moment is de organisatie in gesprek met alle betrokken partijen. Houd de website van het NCC in de gaten voor de meest actuele informatie.

Kan ik mijn ticket annuleren?
Op dit moment nog niet. Hiervoor verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden van het NCC (https://www.contactlenscongress.com/algemene-voorwaarden/) Uiteraard is de organisatie van het NCC druk bezig met het plannen van een nieuwe datum.

Kan ik mijn hotelkamer annuleren?
Hiervoor adviseren wij je om direct contact op te nemen met de Koningshof. De Algemene Voorwaarden van De Koningshof zijn hier van toepassing. Het boeken van het hotel gaat buiten het NCC om. De organisatie is sowieso in gesprek met alle betrokken partijen. Houd de website van het NCC in de gaten voor de meest actuele informatie.

Als ik niet in de gelegenheid ben op de nieuwe datum, kan ik mijn ticket dan overdragen?
Zodra er een nieuwe datum bekend is wordt hier meer informatie over gegeven.

Waarom staat het programma nog op de website?
Het congres is uitgesteld, er is geen intentie om het programma te wijzigen. Een en ander is wel afhankelijk van beschikbaarheid van sprekers. Houd de website van het NCC in de gaten voor de meest actuele informatie.

Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?
Wij proberen op zoveel mogelijk vragen te beantwoorden via de website, maar het kan zijn dat je nog meer vragen hebt. Hiervoor zijn de volgende email adressen te gebruiken:
Voor algemene vragen: info@contactlenscongress.com
Voor vragen over de expositie: exposition@contactlenscongress.com

Overige veel gestelde vragen: 

Hoe krijg ik de factuur van mijn bestelling?
Wanneer een bestelling succesvol is afgerond ontvang je een bevestiging van de bestelling. Bij deze bevestiging zit de factuur als bijlage ingesloten. Je kan na de bestelling ook inloggen op Mijn NCC. Hier vind je naast je eticket ook je factuur.

Ik ben student maar ik heb geen studentenkaart?
Mocht je geen studentenkaart hebben dan kan je ook een ander document (factuur, bewijs van inschrijving van de onderwijsinstelling) uploaden. Belangrijk is dat je naam, de opleiding en het collegejaar erop staat vermeld.

De NCC website werkt niet goed op mijn computer/tablet/telefoon?
We adviseren je in dat geval een andere browser (zoals bv Google Chrome, Safari, Firefox) te proberen.

Hoe moet ik mijzelf registreren?
Het jezelf registreren voor het NCC 2020 is weliswaar verplicht maar wel heel eenvoudig. Het registreren gaat via de website www.ncc2020.com. Op deze website kun je aangeven welk pakket je wil boeken:

 1. Business pack (Toegang Zondag 15 en Maandag 16 maart 2020 en toegang tot het diner op zondag 15 maart 2020),
 2. Toegang Zondag 15 maart 2020
 3. Toegang Maandag 16 maart 2020
 4. Toegang tot het diner op 15 maart 2020.

Na de keuze van je pakket zijn er verschillende manier om te betalen. Na de betaling ontvang je direct per email je E-Ticket. Deze blijft beschikbaar en wanneer je een Mijn NCC account hebt aangemaakt, kun je deze downloaden. Print dit E-ticket uit en neem deze mee naar het congres.

Hoe kan ik betalen?
Het NCC biedt een aantal verschillende mogelijkheden om te betalen. Voor elk wat wils. Let wel op dat er aan sommige manieren van betalen extra kosten zijn verbonden. Deze kosten staan duidelijk vermeld bij de keuze mogelijkheden.

Wat is Billink?
Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in je email en je betaalt achteraf hetgeen dat je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!

Kan ik ook op factuur betalen?
Het NCC biedt vele mogelijkheden tot betalen en welke betaalmogelijkheid je ook kiest je ontvangt altijd een factuur. Indien je een groep wilt inschrijven bieden wij de mogelijkheid om op factuur te betalen. Deze mogelijkheid wordt automatisch geboden zodra je meer dan twee personen inschrijft. Let wel dat er voor het betalen op factuur er extra administratiekosten in rekening worden gebracht.

Kan ik de BTW verleggen?
Het NCC vindt plaats in Nederland en dus geldt de wetgeving van Nederland. Dus voor alle bezoekers geldt dat de entreetickets voor het congres met (Nederlandse) BTW zijn belast. Alle tickets worden via het reguliere ticketsysteem besteld en de entreegelden niet zijn inbegrepen in de standhuur, betekent dit dat geen enkele bezoeker (ook niet de Belgische bezoeker met een stand tijdens het congres) in aanmerking komt voor de verleggingsregeling. Dus iedereen die tickets bestelt moet de Nederlandse BTW (21%) betalen.

Waar kan ik het Kamer van Koophandel (KvK) en BTW nummer vinden?
Op de automatisch gegenereerde factuur wordt zowel het KvK (44153846) en BTW (NL007393349B01) nummer afgedrukt.

Waarom moet ik een Mijn NCC account aanmaken?
Eenvoudig: Je hoeft slechts 1 keer een paar gegevens in te vullen en deze worden dan bij een volgende bezoek reeds ingevuld (Ook je KP of KABIZ nummer)Makkelijk. Je kan je etickets op laten tijdstip downloaden
Handig: Je kan je bestelhistorie inzien.
Slim: Je kan eventuele informatie (bv KP/KABIZ) later toevoegen aan je account zodat je deze nooit meer hoeft op te zoeken.

Met de gegevens wordt zeer vertrouwelijk omgegaan zoals omschreven in de Privacy Statement. Deze is gebaseerd op de EU regelgeving die sinds mei 2017 van kracht is.

Ik heb me voor 1 dag aangemeld en betaald en wil nog een dag komen. Hoe doe ik dat?
Ga naar Mijn NCC, log in en je kunt een extra aankoop doen zoals toegang  een extra dag of tot het diner. Deze extra aankoop kan je vervolgens afrekenen op de manier die je voorkeur heeft. Let op je ontvangt een nieuw E-Tticket!! Neem de juiste mee naar het congres.

Ik heb me ingeschreven voor een lezing/workshop, maar ik wil liever een andere lezing volgen kan ik dit nog veranderen? 
Registratie geeft recht tot toegang tot het gehele congres en er hoeft van voorafgaand aan een lezing of een workshop niet apart te worden ingeschreven. Over het algemeen geldt, wie het eerste komt wie het eerste maalt. Wanneer veel animo (overvolle zaal) voor een lezing is kan de organisatie besluiten om de lezing of workshop te herhalen.Ik heb me geregistreerd voor het congres maar niet voor het diner maar wil wel naar het diner.Ga naar Mijn NCC, log in en je kan toegangbewijs voor het diner aanschaffen. Hier is ook ruimte om voedselallergien of speciale dieetwensen kenbaar te maken. Deze extra aankoop kan je vervolgens afrekenen op de manier die je voorkeur heeft. Let op je ontvangt een nieuw E-Ticket!! Neem de juiste mee naar het congres.

Ik heb me geregistreerd maar ik kan helemaal niet komen. Hoe kan ik annuleren?
Via Mijn NCC kun je tot 19 februari 2020 je inschrijving annuleren, je ontvangt dan een creditnota. Let wel dat voor het annuleren van je inschrijving er 30 euro administratiekosten in rekening wordt gebracht. Dit wordt automatisch verrekend met je teruggave.

Ik heb me geregistreerd voor twee dagen maar ik kan er maar één. Hoe kan ik dat wijzigen?
Je kan via Mijn NCC je inschrijving aanpassen, je ontvangt hiervoor een creditnota indien van toepassing. Voor het ‘downgraden’ van een ticket wordt er 30 euro aan administratiekosten in rekening gebracht. Dit wordt automatisch verrekend met de teruggave. Let op dat deze optie tot 19 februari 2020 mogelijk is, daarna kan er niet meer gewijzigd worden en vindt er geen restitutie plaats van eventueel niet genoten dagen.

Ik ben niet of niet alle dagen geweest, kan ik mijn geld terugkrijgen?
Als je, ongeacht de omstandigheden, niet alle dagen of helemaal niet hebt kunnen komen is het niet mogelijk om de gemiste dag(en) terug te vorderen.

Ik ben aangemeld en heb betaald maar ik heb geen tickets of factuur per email ontvangen?
Check voor de zekerheid in MijnNCC of je het juiste emailadres hebt ingevuld en check of de email van het NCC niet in je SPAM box is beland. Mocht dit niet het geval zijn stuur dan een email met het ordernummer naar info@contactlenscongress.com en wij komen er zo snel als mogelijk op terug.

Ik ben geregistreerd maar ik wil ook graag overnachten. Waar en hoe kan ik een hotelkamer boeken?
Het NCC wordt georganiseerd in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven. Dit hotel heeft 509 kamers. Je kunt via de volgende link een kamer boeken in het hotel: www.ncc2020.com/hotels. We verwachten een hoge opkomst dus weer er snel bij een boek op tijd.

Ik wil graag mijn KP/KABIZ punten bijgeschreven krijgen. Hoe werkt dat?

 1. Vul binnen Mijn NCC je KB / Kabiz nummer in.
 2. Binnen een maand na afloop van het congres ontvang je een bewijs van deelname. Het aantal studiepunten bedraagt voor 15 maart 7.5 punten en voor 16 maart 6.5 punten voor het KBIZ register
 3. KP register: Het aantal studiepunten bedraagt voor 15 maart 6 punten en voor 16 maart 5.5 punten.
 4. Geen nummer, geen certificaat. Achteraf reclameren is niet mogelijk!

Ik ben vergeten om mijn KP/KBIZ in te voeren of ik heb mijn KP/KBIZ nummer onjuist ingevoerd. Kan ik dit nu nog wijzigen?
In Mijn NCC kun je tot 15 maart 2020 je KP / KABIZ nummer toevoegen of corrigeren. Daarna geldt: geen nummer, geen certificaat.

Wanneer je vraag hier niet tussen staat, stuur dan een email met een duidelijke omschrijving van de vraag naar info@contactlenscongress.com. Wij komen er zo snel als mogelijk op terug.

Menu