Anton Hofstede

Anton Hofstede is opgegroeid in een echte optiekfamilie en studeerde in 1997 af aan de Hogeschool Utrecht afdeling Optometrie.
Begin 2000 is hij begonnen bij een bedrijf dat pionierde in de e-commerce van met name contactlenzen. Na jaren van (inter)nationale handel (b2b en b2c), het in opdracht starten van start-ups en logistieke centra is Anton terecht gekomen bij een leverancier en producent van contactlenzen. Hierdoor kwam hij weer terug in contact met de zelfstandige optiekzaken. Hij merkte de moeite die zelfstandigen hebben om de consument te bereiken en de behouden.

Met zijn grote kennis van internetmarketing, kennis van de optiek, gevoel voor marketing en liefde voor data heeft Anton in 2019 een nieuw bedrijf opgericht: EYEformation. Doormiddel van data analyse weet hij wat de zoekende consument bezighoudt op welk moment van het jaar en weet deze consument te leiden naar de zelfstandige oogzorgprofessional. Hij informeert de consument en helpt de oogzorgprofessional.

Afgelopen jaar is Anton gestart als columnist voor de Eyeline Magazine Online, waar hij met zijn eigengereide humor een kritische spiegel voorhoudt.

Sessies

Wat wil de consument?

Zondag 15 Maart 2020

11:15 - 12:15

Menu