Van 4G naar 5G

Maandag 16 Maart 15:00 - 16:00

Het is misschien nauwelijks meer voor te stellen, maar een kleine 20 jaar geleden stapten we net in het tijdperk van de mobiele telefonie. Vandaag zijn we bezig met de overstap van 4G naar 5G, en nog steeds kan het niet snel genoeg zijn.

Technologie was en is niet weg te denken in onze maatschappij, en heeft ons al veel gebracht. We leven in een tijdperk waarbij de wereld in onze handpalm te volgen is, en we steeds meer digitaal leven. Al deze ontwikkelingen beginnen ook zichtbaar te worden binnen de contactlens branche en onze praktijken. Aankoop van contactlenzen via internet begint geheel ingeburgerd te raken en de online oogmeting is een feit geworden.

De grote vraag die steeds meer op de voorgrond komt, is waar het ons als professional laat. Waar ligt onze toekomst, of zijn wij door de technologie overbodig geworden? In “van 4G naar 5G” gaan Guy, Harry en Marco in op de technologische ontwikkelingen binnen de retail en onze contactlens branche. Het is een tweeluik over 2 sessies verspreidt waarbij zij eerst een beeld zullen geven van de veranderingen die op ons af komen, welke plaats deze kunnen innemen en hoe wij ons voordeel mee kunnen doen. In de tweede sessie, na de pauze, zullen zij met u in discussie gaan over de wijze waarop zij denken dat dit in uw praktijk geïmplementeerd zou moeten worden, en hoe de technologische ontwikkelingen een voordeel kunnen opleveren voor uw klant en daarmee uw eigen praktijk.

Kortom; een tweeluik die u zal uitdagen, zal prikkelen, zal boeien, maar u vooral zal stimuleren om er direct na het NCC2020 mee aan de slag te gaan!

Menu