Retention is the King of 2020

Maandag 16 Maart 09:30 - 10:45

Deze interactieve sessie toont de reis van nieuwe contactlensdragers en de manier waarop specialisten ze selecteren, onderwijzen en managen.

SELECTEREN
Recent onderzoek toont dat veel consumenten contactlenzen proberen zonder echt drager te worden. Voor elke 10 testers zetten uiteindelijk 3 door met het dragen van lenzen. Hoe hoger de motivatie, hoe groter de kans op succes. Het kunnen uitproberen van contactlenzen is de belangrijkste factor in aanloop naar een latere aankoop.

EDUCATIE
Het geven van goede, duidelijke instructie over hoe om te gaan met lenzen is van cruciaal belang. Ook is het belangrijk om regelmatig contact te houden na de proefperiode om de motivatie te behouden. Slechte ervaringen onder nieuwe lensdragers leren ons dat afspraken of moeilijkheden met het hanteren van de lenzen in de eerste dagen van groot belang zijn in de beslissing door te gaan. Resultaten van proeven met Sms-berichten, telefoongesprekken en andere manieren om contact te houden met klanten zullen worden gebruikt om te laten zien hoe het ze kan helpen toegewijde lensdragers te worden.

MANAGEN
Hoewel specialisten zich ervan bewust zijn dat regelmatige follow-up belangrijk is, zijn er gemengde meningen vanuit lensdragers over de toegevoegde waarde hiervan. Daarom verkennen we manieren om deze ervaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat ze tevreden blijven, nieuwe technologie├źn leren begrijpen en proactief alternatieven aangeboden krijgen om te testen.

Menu