Glasses are for Drinking

Maandag 16 Maart 11:15 - 12:15

Contactlenzen op Muzikale Indicatie
Er zit muziék in Contactlenzen!

In deze 100% Nederlandse sessie wordt het ‘feestje gevierd’ van de gezamenlijke deler van wat wij met zijn allen gemeen hebben: contactlenzen! Ogen zijn een fenomenaal mooi iets – kijk maar naar de vele verwijzingen in de vele (liefdes-) liedjes. Dat (die mooie ogen!) ga je toch niet wegstoppen achter een paar brillenglazen!

Contactlenzen hebben zoveel moois te bieden – kijk alleen maar naar de lange lijst indicaties. Maar het is ook belangrijk dat we elkaar af en toe even heel diep in de (mooie) ogen kijken…en ons realiseren wat een mooie, maar belangrijke verantwoordelijkheid we hebben als het om de gezondheid van die ogen gaat. Vragen komen aan bod als: “wanneer heb je voor het laatst een zachte lens AANGEPAST?”. En “hoe veilig zijn contactlenzen eigenlijk?” En wat kunnen we doen om dit te verbeteren? Ook een belangrijke vraag: hoe herkennen we contactlens gerelateerde problemen zoals corneale infiltraten – hoe erg zijn ze eigenlijk en wanneer moeten we doorsturen?

Alles bij elkaar wordt het een emotionele – muzikale – rollercoaster, met een hoog ‘top 2000 gehalte’ – waarbij we net als bij die lijst 2000 aan het eind van het jaar – terugkijken op de belangrijkste ontwikkelingen op ons vakgebied, maar ook een ranglijst maken van de ‘top’ items. En een pas op de plaats anno 2020. Uw kennis wordt getest – en niet alleen op muzikaal gebied!

Één ding is zeker: er zit muziék in Contactlenzen – ook ‘beyond 2020’.

Menu